Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ во понеделник (02.09.2013 година), во 10:00 часот, ќе присуствува на свечената приредба за почеток на новата учебна година во реконструираното подрачно училиште “Круме Кепески” во нас. Припор.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

 

Споделете:

Scroll to Top