Search
Close this search box.

Дел од Кисела Вода денес без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги известува граѓаните дека денес (16.07.) неколку скопски населби ќе останат без снабдување со електрична енергија.

На територијата на Општина Кисела Вода, без електрична енергија во периодот од 08:30 до 11:00 часот, ќе останат корисниците од улицата “Пеју Јаворов”.

Споделете:

Scroll to Top