Search
Close this search box.

Улицата “Сава Ковачевиќ 14” денеска без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Градот Скопје информира дека денеска во периодот 09:00-10:30 часот, без струја ќе останата корисниците од улицата “Сава Ковачевиќ 14” во Кисела Вода. Прекинот е заради реализација на на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците од овој реон.

Споделете:

Scroll to Top