Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во четврток, (14.11.2013) градоначалникот на Општина Кисела Вода Билјана Беличанец – Алексиќ ќе одржи прес-конференција за тековните и идни инфраструктурни проекти во општината Кисела Вода. (12:00 часот, пешачки скали на ул. “Павел Шатев” – кај чешмата “Св. Петка”, спроти МВР).

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top