Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во понеделник, на 29.06.2015, во 12: 30, ќе биде поставен камен темелник на новата градинка во Пинтија, од страна на градоначалникот Билјана Беличанец-Алексиќ и Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов. Настанот, кој е во рамките на свеченото одбележување на 60-годишнината од постоењето на општина Кисела Вода, ќе се одвива на на улица “Саса 2”, во населба Пинтија. Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат.

 

 

 

Споделете:

Scroll to Top