Search
Close this search box.

Честитка по повод Рамазан Бајрам до верниците

Општина Кисела Вода им го честита Рамазан-бајрам на сите припадници на исламската вероисповед во Република Македонија со желби за добро здравје, благосостојба, меѓусебно разбирање, почит и љубов.

Споделете:

Scroll to Top