Search
Close this search box.

Честитка од Општина Кисела Вода по повод католички Божиќ

Општина Кисела Вода на сите граѓани од католичка вероисповест им го честита големиот христијански празник Раѓање Христово-Божиќ. Општина Кисела Вода на  католичките верници им посакува празничните денови да ги минат во духот на христијанските пораки за мир и разбирање меѓу луѓето. Ваквите празнични мигови носат светлост во секој дом, но и нѐ потсетуваат дека божиќната радост треба да биде споделена со блиските, соседите и пријателите. 

Споделете:

Scroll to Top