Search
Close this search box.

Градоначалникот Беличанец – Алексиќ ќе ги посети месните заедници Стаклара – Каменик и Кисела Вода

Градоначалникот Билјана Беличанец – Алексиќ, заедно со претседателот на Советот на општината Трајче Донев, раководниот тим од општината и претставници од подрачните единици на јавните претпријатија во Градот Скопје, вечeрва ќе ги завршат  посетите на месните и урбани заедници во општината.

Согласно динамичниот план, вечерва (11.11.) општинските претставници ќе имаат средби со жителите на населените места Стаклара-Каменик и Кисела Вода.

Првата средба ќе се одржи со жителите на Стаклара – Каменик со почеток во 18:30 часот, додека пак во 20:00 часот, раководниот тим од општината Кисела Вода ќе ја посети месната заедница во населбата Кисела Вода.

 

Споделете:

Scroll to Top