Search
Close this search box.

Информација

Општина Кисела Вода ја информира јавноста дека барањето за добивање дозвола за усогласување со оперативен план од ГОИВА ДОО Скопје бр.17-4619/1 од 24.12.2010 година е достапно на увид на засегнатата јавност секој работен ден од 8.30 – 16.30 часот во одделението за животна средина на Општина Кисела Вода, барака 2 соба 3. Сите потребни информации околу барањето може да се добијат на тел.02/2785-451.

Споделете:

Scroll to Top