Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во среда, (20.11.2013) Лионс Клуб Центарот од Скопје, ќе донира 100 бели рози кои ќе се засадат на три локации во Општина Кисела Вода: парк “Фредерик Шопен”, дворот на градинката “Мимоза” и дворот на ОУ “Кирил Пејчиновиќ”. (Изјава за медиуми во паркот Шопен, 15:00 часот).

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top