Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во вторник, (05.11.2013) во 10:30 часот, градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ и амбасадорот на СР Германија во Република Македонија, Н.Е. Гудрун Елизабет Штајнакер ќе го посетат подрачното основно училиште “Круме Кепески” во нас. Припор, кое се реконструираше со донација од Германската амбасада.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top