Search
Close this search box.

Без струја денес дел од Драчево

Поради интервенции што ќе ги вршат екипи на ЕВН Македонија АД денес во  периодот од 09:00 до 15:00 часот ќе биде исклучена струјата на улицата “Киро Фетак” во Драчево.

Прекинот е заради реализација на на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците од овој реон.

Споделете:

Scroll to Top