Search
Close this search box.

Дел од Кисела Вода без струја

Дел од корисниците од улицата „Румена Хаџи Панзова“ во населбата Драчево денес од 8 до 10 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Од 8:30 до 9:30 часот пак, струја ќе немаат и дел од корисниците од улицата „Студеничанска“ во село Драчево.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекините во снабдувањето со електрична енергија се заради реализација на инвестициски зафати од ЕВН Македонија за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во наведените реони.

Споделете:

Scroll to Top