Search
Close this search box.

Поголем број улици во Кисела Вода без струја

Поголем број сервисни улици во општината Кисела Вода денеска, во одредени период од денот, ќе останат без струја. Така од 09:00 до 12:00 часот струја ќе нема на улиците “Јакупица” и “Аилска” во Кисела Вода, а од 08:00 до 15:30  улиците 32, 30 и 18, во Пинтија.  Во периодот од 08:30 до 10:30 прекин ќе има и на улица “Сава Ковачевиќ” и улицата 14 во општината Кисела Вода.

Според ЕВН Македонија, прекините се прават за изведување зафати и подобрување на електродистрибутивната мрежа.

Споделете:

Scroll to Top